7. Uluslararası Talaşlı İmalat Sempozyumu

Endüstri ile akademi arasında köprü rolü oynamayı hedefleyen 7. Uluslararası Talaşlı İmalat Sempozyumu'nun açılış konuşması; üniversitemiz Teknoloji Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve UTİS 2016 Düzenleme Kurulu Başkanı  Doç. Dr. Yusuf Kaynak ve Rektör Yardımcımız ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından yapıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Kentucky Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Sürdürülebilir İmalat Enstitüsü Direktörü olan Profesör Dr. I.S. Jawahir ise davetli konuşmacı olarak katıldığı sempozyumda “ Sürdürülebilir Talaşlı İmalat Sürecinin Modellenmesi ve Optimizasyonu” başlıklı bir sunum yaptı. 

5.11.2016 tarihine kadar devam edecek olan ve Talaşlı İmalat konusunda ülkemizdeki en büyük bilimsel organizasyon olan Uluslararası Talaşlı İmalat Sempozyumu ile ülkemizdeki ve dünyadaki talaşlı imalat konusunda en güncel bilimsel çalışmalar uzman akademisyenler tarafından katılımcılara sunulacaktır. Ayrıca ülkemizdeki imalat endüstrisinin yoğun ilgi gösterdiği bu sempozyumda, talaşlı imalat endüstrilerindeki gelişmeler; firma temsilcileri tarafından katılımcılarla paylaşılacaktır.

 

 

 

HIZLI ERİŞİM