Adalet Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda, 17 Haziran pazartesi günü gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fulya Erlüle yaptı. Doç. Dr. Erlüle mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik ederken ailelere de verdikleri destek ve gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Doç. Dr. Erlüle yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Törende, 2018-19 eğitim öğretim yılında 1. Uluslararası Adalet Kongresi ve 12. Ulusal Klavye Yarışması”na katılarak yüksekokulumuzu yirmi altı üniversite arasında başarıyla temsil eden ve altıncı olan öğrencilerimiz Altan Şafak ve Samed Polat’a teşekkür belgeleri verildi. Yüksekokul öğrencileri tarafından hazırlanan videonun izlenmesinin  ardından Adalet Programı ve Ceza İnfaz ve Güvenlik Programı öğrencilerine mezuniyet belgeleri dağıtıldı.

Törene Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Yunus Alkaç katılarak dereceyle mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi.

Tören, öğrencilerin topluca kep atması ile sona erdi.

 

HIZLI ERİŞİM