Almanca İşletme Enformatiği Bölümü ve İngilizce İşletme Bölümü SAP Sertifika Töreni

İşletme Fakültesi bünyesinde bulunan Almanca İşletme Enformatiği Bölümü ve İngilizce İşletme Bölümü öğrencileri, “SAP University Alliances” programı kapsamında SAP uygulamalı olarak verilen dersleri başarıyla tamamlayarak almaya hak kazandıklarını sertifikalarını 27.06.2018'de Göztepe Yerleşkesinde düzenlenen tören ile teslim aldılar.

Haz

SAP Türkiye’nin katılımının yanı sıra, Prof. Dr. Nuran Cömert, Prof. Dr. Mert Erer, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Kıran, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Ustaoğlu, Öğr. Gör. Onur Bekmezci ve Öğr. Gör. Levent Urş'un katılımı ile gerçekleştirilen törende Almanca İşletme Enformatiği Bölümü’nden 45, İngilizce İşletme Bölümü’nden 14 olmak üzere toplam 59 öğrenci sertifikalarını teslim aldı.

Dünyanın en büyük kurumsal yazılım firması SAP ile üniversitemiz arasında 2013 yılında yapılmış olan iş birliği anlaşması çerçevesinde fakültemiz bünyesinde 2014 yılından beri derslerde uygulamalı olarak SAP uygulamaları anlatılmaktadır. Ders müfredatındaki teorik konuların SAP uygulamaları ile pekiştirildiği bu dersler mezunlarımıza, onları öne çıkaran bir deneyim kazandırmaktadır. Derslerde gösterilen başarıya ek olarak SAP uygulamalarını başarıyla tamamlamış öğrencilerin almaya hak kazandığı SAP University Alliances sertifikaları, mezunlarımıza iş başvurularında büyük kolaylık sağlamaktadır.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 04.07.2018 15:05:39 tarihinde güncellenmiştir.