Atatürk Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir yaptı. Prof. Dr. Ahmet Şükrü Özdemir konuşmasında mezun öğrencileri tebrik ederken ailelere de çocuklarına verdikleri destek, gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Prof. Dr. Özdemir, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’nin, Türkiye’nin en köklü öğretmen yetiştiren kurumu olduğunu belirtirken; matematik, fizik, okul öncesi gibi çok sayıda branşta öğretmeni topluma kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Özdemir, yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Mezun öğrenciler adına konuşan fakülte birincisi Damla Mahmutoğlu her bir mezunun iş hayatında dürüst ve güvenilir bireyler olacağına inandığını belirtti. Ülkemiz için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Mahmutoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlere emanet olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimi öncesi müzik dinletisi gerçekleşti. 

Mezuniyet belgelerini öğretim üyelerinden alan öğrenciler öğretmen andı, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğrencileri psikolojik danışman meslek andı içti.

Mezuniyet Töreni’nde; Eğitim Bilimleri, Özel Eğitim, Temel Eğitim, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, OÖE Uygulama Birimi, Güzel Sanatlar,  Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Matematik ve Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Türkçe, Yabancı Diller Eğitimi öğrencileri mezun oldu.

Tören öğrencilerin topluca kep atmasıyla sona erdi. 

 

 

HIZLI ERİŞİM