Atletik Profil Semineri

Fakültenin konferans salonunda yapılan semineri, Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın Performans Koçu Ozan Şirikçi sundu. Şirikçi yaptığı sunumda, yüksek spor performansı için gerekli olan faktörleri tartışmak ve anlamak, performansı belirleyen kuvvet kalitesini bilmek, performans ölçümleriyle değişen kuvvet kalitesi arasındaki ilişkiyi tartışabilmek, sıçrama, sprint ve agility performans ölçümlerini kullanarak atletik sporcunun olması gereken atletik profili çıkarabilmek gibi konularda bilgilendirmede bulundu. Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinliğin sonunda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel Küçük, Ozan Şirikçi'ye günün anısına plaket ve organizasyonda emeği geçen mezunlarımızdan Ayşegül Gezikol'a çiçek takdim etti. Seminer, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.