Bakteriyolojide Teknolojik Yenilikler ve Otomasyon Eğitim Semineri

Eğitim seminerine Marmara Üniversitesi ve TC İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi SHMYO Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğretim üye/elemanları ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı.

Seminerin açılış konuşmalarını Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Ümit Süleyman Şehirli ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Neşe Çakır yaptı.

İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Uzm. Dr. Demet Hacıseyitoğlu ve Uzm. Dr. Serap Demir Tekol, BOMÉRIEUX Firma Temsilcisi Bihter Yavuz mikrobiyoloji laboratuvarında bakteri identifikasyonu ve antibiyogram teknolojileri ile otomaston sistemleri hakkında sunumlar yaptı.

Öğrencilere mikrobiyoloji alanındaki teknolojik yenilikler ve yöntemler ile ilgili kazanımlar sağlayan eğitim semineri, plaket töreni ve katılım belgelerinin dağıtımı ile sona erdi.