Beykoz Belediye Başkanı Spor Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ziyaretinde Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Veysel Küçük ve Doç. Dr. Sinan Bozkurt hazır bulundu.

Sporu seven ve spora önem veren bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Murat Aydın, ilçeleri sınırlarında bulunan Türkiye’nin en köklü Spor Bilimleri Fakültesi’nin kendileri için bir şans olduğunu ifade etti. Beykoz’u bir spor vadisi haline getirmek istediklerini dile getiren Belediye Başkanı Aydın, bu amaç doğrultusunda  Spor Bilimleri Fakültesinin bilgi birikimi ve tecrübesiyle kendileri için çok değerli bir paydaş olduğunu söyledi. Beykoz’u bir spor vadisine dönüştürmek için ortak projeler geliştirmek istediklerini vurguladı.

Dekan Prof. Dr. Salih Pınar, geliştirilecek bilimsel ve akılcı tüm projelere katkı sunmaktan son derece mutlu olacaklarını, belediye ve fakülte arasında ortak projeler üretilmesi için işbirliğinine hazır olduklarını belirtti.