Bir Çocuk Bir Umut Derneği'nden Samsun'da Okul Etkinliği

Marmara Üniversitesi Bir Çocuk Bir Umut Derneği, Samsun Gülören Yatılı Bölge Ortaokulu ile Gülören İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle gün boyu etkinlikler gerçekleştirdi ve okul kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Eki

Marmara Üniversitesi, Bir Çocuk Bir Umut Derneği 48 kişilik öğrenci grubu ile Çarşamba’ya 30 km uzaklıktaki Gülören Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulu ve Gülören ilkokulu'na ziyarette bulundu. Gün boyu minik öğrnecilere Bilim Etkinliği, Çocuk Edebiyatı, Çocuk Hakları Etkinliği, Eğitimde Motivasyon Etkinliği, Göremediğimiz Canavarlar Etkinliği, Müzikli Oyunlar, Minik Bilim, Origami Etkinliği, Resim Etkinliği, strateji oyunları etkinliği, Tarih ve Dünyamız Etkinliği, Yaratıcı Drama Etkinliği gibi etkinlikler yaptıran öğrencilerimiz okul kütüphanesine de kitap yardımında bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.10.2016 15:32:29 tarihinde güncellenmiştir.