Bir Giydir Bin Güldür

Marmara Üniversitesi öğrencileri Topluma Hizmet dersi kapsamında kıyafet yardımı kampanyası gerçekleştirdiler.

May

Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Anestezi Programı öğretim görevlisi Fidan Küdür Çırpan ve İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Bursa ilinin Keles ilçesinde bulunan Davut Zeki Akpınar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri için ‘Bir Giydir, Bin Güldür’ adlı kıyafet yardımı kampanyasını gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimize gösterdikleri çaba ve yaşattıkları mutluluk için teşekkür ederiz.

Kampanya organizasyonunda görev alan öğrencilerimiz:

Kübra Nur Çılğın, Elif Başer, İlknur Karaca, Muhammet Kılınç, Beyza Sezer, Ahmet Sardoğan, Serdar Karaalp, Übeydullah Tarhan, Oğuzhan Çifçi, Halil İbrahim Akbay, Ali Devrim, Yunus Emre Çakmak, Bilal Sönmez.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 23.05.2019 14:07:55 tarihinde güncellenmiştir.