Cihannüma Derneği'nden Üniversitemize Ziyaret

Cihannüma Derneği'nden gelen bir heyet, 29.01.2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin Arat'ı makamında ziyaret etti.

Oca

Ziyarete, Dr. Yusuf Eren – Cihannuma İl Başkanı, Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy – Yıldız Teknik Ünv. – Genel Sekreter- Akademik Çalışmalardan Sorumlu-Cihannuma İl Bşk Yrd., Mustafa Bolat – İBB İştirakler İK Koordinatörü - Cihannuma İl Bşk Yrd., Prof. Dr. Hamdullah Şevli – Ticaret Ünv. – Matematik – Cihannuma Akademik Kurul Üyesi, Prof. Dr. Metin Gümüş –Marmara Ünv. – Teknoloji Fak – Makine Müh. - Cihannuma Akademik Kurul Üyesi, Doç. Dr. Murat Sarı – Yıldız Teknik Ünv. - Fen Edebiyet- Matematik - Cihannuma Akademik Kurul Üyesi, Prof. Dr. MustafaAtmaca –Marmara Ünv. – Teknoloji Fak – Makine Müh. - Cihannuma Akademik Kurul Üyesi, Prof. Dr. Hakan Taş–Marmara Ünv. – Fen Edebiyat – Edebiyat - Cihannuma Akademik Kurul Üyesi, Doç. Dr. Erol Kam - Yıldız Teknik Ünv. - Fen Edebiyet- Fizik - Cihannuma Akademik Kurul Üyesi ve Yrd. Doç. Dr. Abdullah Demir  – Marmara Ünv. – Teknoloji Fak – Makine Müh. - Cihannuma Marmara Ünv. Temsilcisi katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 02.02.2018 15:31:24 tarihinde güncellenmiştir.