Ders Belgeliği 5. Resim ve 12. Desen Yarışması Ödülleri Verildi

Ders Belgeliği 5. Resim Ödülü, Hüseyin Avni Öztopçu atölyesinde 2013-2014 dönemi resim öğrencisi Aslıhan Mumcu'ya ve 2009-2017 dönemi resim öğrencisi Emre Tura’ya verildi. 12. Desen Ödülü ise, 2015-2018 dönem resim öğrencisi olan Oğuzhan Altay’a verildi. Ödül töreninde Belgelik Ağaçları Çalışma Grubu’nun 2017-2018 döneminde yetiştirdiği fidanlar, atölye öğrencilerine verildi. Belgelik Ağaçları Çalışma Grubu’ndan Kader Çelik, bir yıllık üretim süreçlerini anlatarak, yetiştirdikleri fidanları öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler, dağıtılacak fidanlara, “ders BELGELİĞİ” etiketi ekleyerek, fidanları törene hazırladılar. Ders Belgeliği Çalışma Grubu, ödüllerin hazırlanma aşamasına katkı vererek, ders BELGELİĞİ dergisinin yeni çıkan 13. Sayısını törende öğrencilerle paylaştı. Törende, ders BELGELİĞİ Müzik Kolu, katılımcılarla birlikte ritm denemeleri yaptı.