ders BELGELİĞİ 6. Resim ve 13. Desen Yarışması Ödül Töreni Düzenlendi

ders BELGELİĞİ 6. Resim Yarışması ödülleri Selin Yağmur Sönmez, Sinan Orakçı ve Melis Vatan’a; 13. Desen Yarışması ödülü Doğa Ünyaylar’a verildi.

 ders BELGELİĞİ 2005 yılından beri desen, 2012 yılından beri resim yarışması düzenliyor. Resim yarışmaları; Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı ders BELGELİĞİ atölye öğrencileri ve mezunlarına açık olarak düzenleniyor. Desen yarışmalarına diğer eğitim kurumlarından öğrenciler de katılabiliyor. Ödül ve sergileme hakkı alan eserler internet ortamında sergileniyor.

 Diğer sanat yarışmalarından farklı olarak ders BELGELİĞİ yarışmaları; öğrenciler arası bir rekabet alanı oluşturmak yerine, atölye içinde bir değerlendirmenin yapıldığı eleştirel bir alan yaratmak amacıyla düzenleniyor. Maddi bir ödülün söz konusu olmadığı bu yarışmalarda, ödül olarak ders BELGELİĞİ logolu bardaklar, kişiye özel üretilen el yapımı saatler, ders BELGELİĞİ alt kollarından Belgelik Ağaçları’nın yıl içinde ürettiği fidanlar ve başarı belgeleri veriliyor. Jüri üyeleri ise bir önceki yarışmalarda ödül alan öğrenci ve mezunlardan oluşuyor.

 

 

HIZLI ERİŞİM