Diş Hekimliği Fakültesi 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni, 4 Temmuz’da Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Yerleşkesi’nde yapıldı. Tören; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan, İstanbul Diş Hekimliği Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Üsküdar Sağlık İşleri Müdürü Harun Kopuz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı mini konser ile devam etti. Konuşmalarını yapmak üzere sırayla; mezunları temsilen Dönem Birincisi Sezgi İyigün, öğretim üyelerini temsilen Prof. Dr. Bülent Topbaşı, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan kürsüye davet edildi. Özkan konuşmasında; geleceğimizin donanımlı diş hekimlerini mezun etmenin verdiği gururu dile getirdi. Meslektaşlarım diye hitap ettiği mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti, öğretim üyelerine ve fakülte personeline de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaları takiben, Üniversitemiz Personel Kupasında şampiyon olan personel basketbol takımına Dekan tarafından kupaları takdim edildi. Ardından, Dönem birincisi Sezgi İyigün diplomasını almak üzere kürsüye çağırıldı. İyigün’e diploması, annesi Protetik Diş Uzmanı Doktor Dİlek İyigün ve babası Diş Hekimi Ufuk İyigün tarafından verildi. Dönem İkincisi İrem Cüce’ye, Dönem Üçüncüleri Zeynep Malkoç ve Merve Öztürk’e diplomaları fakülte dekanı tarafından verildi.

Diploma töreninin ardından mezunlarla birlikte Diş Hekimliği Andı’nı okumak üzere Yasemin Özkan kürsüye davet edildi. Mezuniyet programı, kep atma seremonisi ile sona erdi.

 

HIZLI ERİŞİM