Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı NTV'ye Konuk Oldu

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yasemin Özkan, NTV kanalında yayınlanan “Sağlık Kontrolü” programında Fakültemizin diş hekimliği eğitimi konusunda geldiği üstün noktayı ve diş hekimliği eğitimi alan öğrencilerin tüm sarf malzeme ihtiyaçlarının karşılandığı nadir Fakültelerden olduğunu ifade etti.

Oca

Özkan, Fakültemizde engelli hastalarımıza verilen özel önemden bahsederek İstanbul Anadolu Yakası'nda engelli bireylere hizmet veren tek Üniversite Hastanesi olduğumuzu ifade etti. Hastaların mevcut imkanlarla uzun sürelerde tedavi hizmetine ulaşabildiğini, amacının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Türkiye'nin ilk engelli diş tedavi merkezini açmak olduğunu söyledi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.01.2019 14:55:14 tarihinde güncellenmiştir.