Diş Hekimliği Fakültesi Önlük Giydirme Töreni Gerçekleştirildi

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çelen, İstanbul Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Hakan Gündüz, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esen Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Prof. Dr. Süleyman Ümit Şehirli, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Bozkurt, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif Özen Ural, İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen katıldı. Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çelen’in konuşması ile başladı. Prof. Çelen'in konuşmasının ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan ve İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay konuşmalarını yaptı. Konuşmaların ardından, fakültenin öğretim üyeleri ve konuklar tarafından birinci sınıf öğrencilerine önlük giydirildi. Öğrencilerin “Marmara The Best” sloganı ile sona eren törenin ardından, fuaye alanında kokteyl düzenlendi.