Dünya Radyo Günü'nde Radyo ve Spor Paneli Gerçekleştirildi

Dünya Radyo Günü sebebiyle 13 Şubat 2018 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen etkinliğin konukları Çiğdem Ceylan ve Alper Üstündağ oldu.

Şub

UNESCO tarafından her yıl 13 Şubat tarihinde kutlanılan Dünya Radyo Günü etkinliği kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tunç Akkoç'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe Çiğdem Ceylan ve Alper Üstündağ katıldı. Panelde konuklarımız, radyo programı sunmanın zorlukları, radyoda spor programı sunma süreci, radyo ve televizyon programlarının perde arkası ve televizyon ekranlarıyla radyonun farklılıkları gibi daha birçok konuda öğrencilere tecrübelerini aktardılar. Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.02.2018 14:52:44 tarihinde güncellenmiştir.