Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Marmara Üniversitesi Protokol İmzaladı

Resmi Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Okulöncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği’ne dayanılarak hazırlanan bu protokol ile iki kurum arasında sosyal, kültürel ve bilimsel iş birliği yapılmasına yönelik usul ve esasların belirlenmesi amaçlandı.

Protokol dahilinde, kurumların ortaokulun ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitimin alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması konularında üniversite tarafından uygun görülen şartlarda uzmanlık desteği sağlanması, taraflarca uygun görülen konu, yer, zaman ve şartlarda üniversite öğretim üyeleri tarafından ortaokul öğrencilerine ders verilebilmesi için imkan sağlanması gibi konularda dayanışmasına karar verildi.

Protokolü Marmara Üniversitesi adına Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü adına Düzce Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Talha Cebeci, Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Okulu Adına Okul Müdürü Gürol Ün imzaladı.

 

 

HIZLI ERİŞİM