Eczacılık Fakültesi Öğrencilerinin Tübitak Başarısı

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin hazırladıkları bitirme tezi proje önerileri TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

May

Eczacılık Fakültesi 5. sınıf öğrencilerinden Yeliz Akkılıç'ın yürütücü, Ronayı Çoşkun, Emre Kararmış’ın araştırmacı olarak görev aldığı ve Arş. Gör. Dr. Turgut Taşkın’ın Danışmanlığını yaptığı “Dipsacus laciniatus Bitkisinin Antioksidan, Antimikrobiyal ve Sitotoksik Aktivitelerinin İncelenmesi” ve  Tolgacan Aydemir’in, danışmanlığını, Yrd. Doç. Dr. Ali Şen'in yaptığı “Endemik Stachys subnuda Bitkisinin Aktif Etil Asetat Ekstresinden Olası Antioksidan Etkili Bileşiklerin İzolasyonu” konulu bitirme tezi proje önerisi TÜBİTAK tarafından “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında desteklenmeye değer bulundu. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.05.2017 15:38:15 tarihinde güncellenmiştir.