Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri “İletişim Liderleri" Eğitimi Aldılar

Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen ve Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. N.Buket Aksu’nun eğitmen olarak katıldığı “İletişim Liderleri” eğitimi 7 Şubat 2019 tarihinde Eczacılık Fakültesi Dekanlık Binası Derslik-1 de gerçekleştirildi.

Şub

İki grup halinde interaktif olarak yürütülen ve tüm gün süren eğitimde, öğretim üyeleri etkili iletişimin tekniklerini Doç.Dr. N.Buket Aksu’dan detaylı olarak öğrenme fırsatı yakaladılar. Eğitim sonunda Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel ve eğitmen Doç.Dr. N.Buket Aksu tarafından öğretim üyelerine katılım belgeleri verildi. Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel katkılarından dolayı Doç.Dr. N. Buket Aksu'ya  teşekkür plaketi takdim etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.02.2019 09:46:43 tarihinde güncellenmiştir.