Engelsiz İş Yaşamı Eğitim Programı başladı.

Eğitim programı kapsamında "Proje Yönetimi", "Engellilerle  İletişim"," Başarıya Giden Yol"," Çeşitlilik Yönetimi"," Sosyal Girişimcilik", "Kapsayıcı İş Atölyesi" başlıklarından oluşan modüllerin verilmesinin ardından, öğrenciler sosyal sorumluluk kapsamında kurguladıkları projelerinin sunumunu 15 Nisan 2019'da gerçekleştirecekler. Proje oluşturma ilke ve temelleri içerikli “Proje Yönetimi” eğitimi, Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi ve MİTTO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Cenk SESAL tarafından verildi. Eğitim programında yer alan diğer modüller; Engelsizkariyer.com Kurucusu ve CEO'su Mehmet KIZILTAŞ, Doğuş Otomotiv Grubu İnsan Kaynakları ve Süreç Yönetimi Genel Müdürü Ela KULUNYAR, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Emine AYYLIDIZ ve Karanlıkta Diyalog Kurucusu Hakan ELBİR tarafından verilecek. Kapsamlı ve özgün modülleri ile bugüne kadar yapılanlara kıyasla üstün ve farklı olan bu eğitim programında öğrencilere üretkenliklerini kullanmaları için yol gösterilecek ve fırsat yaratılacak. Bu eğitim programı sayesinde öğrenciler, dünyada birçok firmanın uygulamaya yeni başladığı çeşitlilik yönetimi ve kapsayıcılık yaklaşımını kendi iş yaşamlarında uygulayabilecekler.