Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliğinde En Yüksek Bütçe Marmara'nın

Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından açıklanan “Erasmus+ 2017 Dönemi Yükseköğretimde Program Ülkeleri İle Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA103) Hibe Dağıtım Sonuçları” na göre; Türkiye’deki yükseköğretim kurumları arasında en fazla hibe alacak kurum olarak üniversitemiz, 2017-2018 akademik yılında öğrencilerini Avrupa'daki üniversitelere bir dönem ya da iki dönem eğitim almak üzere gönderecektir. Üniversitemizin Erasmus+ Programında bu derece başarılı olması; Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofis’inin geçmiş dönemlerde üniversitemize tahsis edilen bütçeleri kullanma konusunda etkinliği, akademik ve kurumsal ilişkilerde aktif ve verimli çalışmalarından kaynaklanmaktadır. Bu başarıda üniversitemizin fakülte ve bölümlerinde Erasmus Koordinatörü olarak çalışan akademik personelin büyük katkısı olmuştur.