Geleneksel Genç Sağlıkçılar Kortta Tenis Turnuvası

GİSK ekibi tarafından hazırlanan “Geleneksel Genç Sağlıkçılar Kortta Projesi” 2016 yılı güz döneminde başlatıldı. Marmara Üniversitesi öğrencileri arasında tenis sporu ile tanışmak isteyen 46 öğrenciye M.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencisi ve GİSK Başkanı Milli Tenisçi Erem Akyurt tarafından tenis antrenmanları verildi. Geleneksel Genç Sağlıkçılar Kortta Tenis Projesi'nin turnuva maçları 7-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Göztepe Yerleşkesi tenis kortlarında tek kadınlar, tek erkekler, çift kadınlar ve çift erkekler kategorilerinde oynandı. Dereceye giren oyuncuların kupalarını ve organizasyonun düzenleme komitesinde yer alan GİSK üyelerinin madalyalarını Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Şahin, Kulüp Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt, Kulüp Danışman Yardımcısı Prof. Dr. Faik Nüzhet Oktar ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan Mahmut Türkoğlu verdi. Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.