Geleneksel GİSK Tenis Seçmeleri Tamamlandı

Seçmeler sırasında GİSK Tenis Seçim Komitesince, başvuran adaylarla spor özgeçmişi, sağlık durumu gibi konularda ön görüşme yapıldı. Seçmelerin ikinci değerlendirmesi, Göztepe Yerleşkesi tenis kortlarında 19.10.2018 tarihinde gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Milli Tenisçi Erem Akyurt'un başkanlığında ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin de gönüllü olarak yer aldığı seçmelerde 20 öğrenci proje yararlanıcısı olarak seçildi. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer'in “Uygulamalı Spor Psikolojisi Spor Yöneticiliği” dersinin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Spor Yöneticiliği 3 sınıf öğrencileri bu sürece katkı verdiler. Geleneksel GİSK Tenis Seçmeleri, toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.