Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü'nden "Benim Beynim" Etkinliği

Tüm dünyada Mart ayında kutlanmakta olan, toplumda beyin ve sinir sistemi farkındalığının, sağlığının ve işlevselliğinin geliştirilmesi bilincini yaymayı amaç edinen "Dünya Beyin Farkındalığı Haftası" kapsamında Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü tarafından farkındalık çalışması yapıldı. DANA Foundation Üyesi Doç. Dr. Meral Yüksel tarafından geliştirilen eğitim materyalleri ve slaytlar eşliğinde M.Ü. Prof. Dr. Ayla Oktay Okul Öncesi Eğitim Uygulama Birimi öğrencilerine; beynimizi nasıl kullanmamız gerektiği yönünde farkındalık çalışması yapıldı. Erem Akyurt, Mine Yıldız, Ecem Yıldırım, Meryem Bektaş, Ertuğrul İngenç, Kübra Aktürk, Canan Atabay, Mine Bağatur, Elifnaz Kösenaz, Hande Doğan, Yusufcan Özdemir, Yılmaz Baran'dan oluşan “Benim Beynim” ekibi, anaokulu öğrencilerine uygulamalı çalışmalar yaptırdı. Etkinlik, sertifikaların dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.