“ Genç Sağlıkçılar Kortta” Tenis Turnuvası

Maçlar, Göztepe ve Anadoluhisarı Yerleşkelerindeki tenis kortlarında gerçekleştirildi. Tenis Turnuvasına M.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrencileri de teknik destek verdi. 5 Mayıs 2017 tarihinde Göztepe Yerleşkesi tenis kortlarında yapılan final maçlarının ardından centilmence yarışan sporcular, şampiyonluk kupalarını aldılar. Ödül töreninde turnuvanın şampiyonlarına ve dereceye giren genç sporculara kupaları, M.Ü. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Hasan Şahin, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Meral Yüksel ve Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nuran Akyurt tarafından verildi. Ayrıca kulübün Tenis Projesi kapsamında üniversitemizin öğrencileri arasında seçilen toplam 15 Kişiye Kulüp Başkanı Antrenör Erem Akyurt tarafından tenis dersi verildi. Eğitimler Mart-Nisan-Mayıs aylarında üniversitemizin tenis kotlarında yapıldı.