Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı Tıp Fakültesi’nde Yapıldı

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı, 24 Temmuz’da fakülte sekreterlerinin de katılımıyla genişletilmiş olarak yapıldı. Tıp Fakültesi’nde gerçekleşen toplantıya; Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Gastroentroloji Enstitüsü, Nörolojik Bilimler Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu sekreterleri de katıldı.

İdari birimlerin arasındaki işbirliğinin, bilgi paylaşımının ve koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıda, Genel Sekreter Arısal; fakülte, enstitü ve yüksekokul sekreterlerinin önerilerini ve sorunlarını dinledi. Yapılacak çalışmalar üzerine görüşüldü.

Toplantının ardından Eczacılık Fakültesi yeni binasının inşaatı gezildi. 2019/2020 eğitim öğretim yılında yeni kampüslerinde eğitim görecek olan Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin ihtiyaçları hakkında görüşmeler yapıldı.