GİSK "Ritmi Hisset, Dansı İzlet" Projesini Tamamladı

Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulubü üyeleri ve M.Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programında okuyan öğrenciler tarafından hazırlanan ve 8 Haftalık atölye çalışması "Ritmi Hisset, Dansı İzlet" projesinin finali, Engelliler Haftası'nda yapıldı.

May

Rotary Bölge Vakfı Tuzla İşitme Engelliler Ortaokulu'nda okuyan 10 kız, 10 erkek öğrenci ile çalışılan yöresel oyunlar atölye çalışması tamamlandı. GİSK üyesi İsa Işık, Erem Akyurt, Sultan Süheyla Turan, Yusuf Erdoğan’dan oluşan proje ekibi, 8 hafta boyunca Tuzla İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri ile Cuma günü saat 10:00- 15:00 arasında yaptıkları çalışmanın final gösterilerini tamamladı.

Projenin kapanış konuşmalarında Millî Eğitim Bakanlığı İstanbul - Tuzla - Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürü Adnan Etci, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozdoğan'a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Şahin’e üniversite olarak engellilerin eğitimine yönelik hazırlanmış bu anlamlı projeye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. M.Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt ise projeyi hazırlayıp hayata geçirdikleri için tüm GİSK Kulübü üyelerine teşekkür etti. Proje ekibine sertifika dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.05.2018 14:51:31 tarihinde güncellenmiştir.