Güzel Sanatlar Fakültesi 2018-2019 Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni, 27 Haziran’da Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Kampüsü’nde; öğretim üyelerinin, öğrencilerin ve öğrenci yakınlarının yoğun katılımıyla yapıldı. Program, Tekstil Bölümü öğrencilerinin diploma projelerini sergiledikleri defile ile açıldı. Defileyi takiben, açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Fakülte Dekanı Prof. Emre İkizler, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Dekan konuşmasında, geleceğin sanatkârlarını mezun etmenin verdiği gururu ifade etti. Ardından, 2018-2019 Akademik yılı içerisinde, alanlarında yapılan yarışmalarda derece alan öğrenciler sahneye davet edildi. Fakülte bünyesinde yer alan 11 bölümden çok sayıda öğrenciye başarı belgeleri takdim edildi. Öğretim üyelerinin eşlik ettiği bu anlar fotoğraflandı.

Tören, mezunların kep atma seramonisi ile sona erdi. Sergi Açılışı ile devam eden programda; konuklar, Ana Galeri ve Bölüm Galerilerinde yer alan sergileri gezdiler.