Hayat Üzerine Söyleşi'de Ediz Hun Konuğumuz Oldu

Konuşmasına, insanlığın başlangıcından bugüne kadar olan insan hayatının, ekolojik ve demografik denge faktörleriyle birlikte gelişimiyle başlayan Ediz Hun, insanın dünyaya geliş amacı ve iyi insan olmanın gerekleri gibi konuları beyefendi ve hoşgörülü yaklaşımıyla katılımcılarla paylaştı.

Söyleşi sonundaki soru-cevap kısmında katılımcıların sorularını içtenlikle cevaplayan Ediz Hun, bu esnada akademik ve sinema geçmişiyle ilgili anektodlara da değinmiş oldu. Etkinlik sonunda Sayın Ediz Hun’a Fakülte Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Korkut Ulucan plaket takdiminde bulunurken, Fakültemiz Bilişim Koordinatörü Dr. Sertaç Sırma ve kulüp yönetimimiz kendisine çiçek armağan etti. Dr. Ediz Hun Hocamıza ve tüm katılımcılara değerli katılım ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.