HİPAM Tarafından Verilen Eğitimin Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Törene üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın, HİPAM Müdürü Prof. Dr. Ali Serdar Fak, MÜSEM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı yetkilileri katıldı. Sertifikalarını alan hekimler söz konusu eğitimin çok yararlı olduğunu belirterek teşekkür ettiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı yetkilileri ise; üniversitemiz ve HİPAM ile yeni eğitim projeleriyle tekrar birlikte olmak istediklerini söylediler. Hipertansiyon ve Ateroskleroz Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Serdar Fak; İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki hekimlerden gelen talep üzerine Kalp Sağlığının Korunması ve Kardiyovasküler Risk Takibi için üniversitemizin ortak projeler geliştirmek üzere çalışmalara başladığını söyledi.