Hizmet İçi Eğitim Programı Başarıyla Tamamlandı

Güvenlik hizmetlerini gerçekleştiren 285 personelimize 4 dersten oluşan eğitimler hem teorik hem de pratik metotlar kullanılarak verildi. Güvenlik personelinin karşılaştığı sorunlar interaktif yöntemlerle sahnede canlandırmalar yapılarak detaylarıyla anlatılmaya çalışıldı. Bu yöntemle eğitimin temel hedeflerine ulaşılması sağlandı.

Doç. Dr. Saim Ocak işçi hakları, işçilerin hukuki ve cezai sorumlulukları, kişisel verilerin korunması ve gizlilik konularında bilgilendirme yaptı. Doç. Dr. Levent Çinko kurum aidiyeti, yardımcı hizmetleri gerçekleştiren personelin kuruma bağlılığı konularına değindi. Öğr. Gör. Sibel Bayyiğit güvenlik personelinin iletişim ve diyalog eksikliklerinin giderilmesi ile protokol kuralları ve etkili iletişim konularında gönüllü eğitici olarak görev aldı.

Üniversitemiz temizlik ve çay hizmetlerini yürüten 279 personelimize ise 20-27 Mayıs tarihleri arasında iki derslik eğitim programı düzenlendi. Konferansta, Dr. Öğr. Üyesi Emre Ertan

ve Dr. Öğr. Üyesi M. Halis Karaman: işçi hakları, işçilerin hukuki ve cezai sorumlulukları, kişisel verilerin korunması ve gizlilik konusunda eğitimler verdi. Dr. Önder Bayır ise kurum aidiyeti, yardımcı hizmetleri yürüten personelin kuruma bağlılığı, temizlik ve çay hizmetlerinde hareket tarzları ve protokol kuralları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Barış Çallı sıfır atık projesi kapsamında sosyal sorumluluk ve çevre bilinci konusunda personelleri aydınlattı. Konferans, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Kemal Yüce’nin temizlik malzemelerinin kullanımı başlıklı eğitiminin ardından sona erdi.

Eğitimin etkili olabilmesi için eğitim küçük gruplar halinde gerçekleştirildi.  Eğitim sonrası yapılan anketlerde memnuniyet oranı yüzde doksan olarak belirlendi.

30 Mayıs Perşembe günü emeği geçen hocalarımıza plaket takdim edilerek eğitimin ilk periyodu tamamlandı.

 

HIZLI ERİŞİM