"Hocalı'ya Adalet Haftası" Programı

Hocalı Katliamı’nda hayatını kaybedenler anısına üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programda, saygı duruşunun ardından Türkiye ve Azerbaycan Milli Marşları okundu. Etkinliğin açılış konuşması Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi adına Öğrenci Konseyi Başkanı Hüseyin Özer tarafından yapıldı. Program, Azerbaycan İslahatçı Gençler Birliği Türk Dünyası’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Şener, Azerbaycan İslahatçı Gençler Birliği Başkanı Ferit Şahbazlı ve Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan’ın konuşmalarıyla devam etti. Azerbaycan Milletvekilleri Elşən Musayev ile Eldəniz Səlimov'un konuşmalarının ardından ise Öğrenci Konseyi Başkanı Hüseyin Özer ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Bozlağan tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.