İçimizdeki Değerlerle Sohbet

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü (MEZOF) tarafından başlatılan ‘İçimizdeki Değerlerle Sohbet’ toplantılarının ilki gerçekleşti.

May

MEZOF tarafından başlatılan ‘İçimizdeki Değerlerle Sohbet’ toplantılarının ilki 21 Mayıs’ta üniversitemizden mezun olan milli sporcularla yapıldı. Sporun Kazanımları başlığı ile yapılan söyleşiye 2018 Balkan Şampiyonu Batuhan Buğra Eruygun, Milli Sporcu Gözde Sezgün ve Serdar Gökcan katıldı.

Batuhan Eruygun konuşmasında kanseri 2 kez yenmesiyle ilgili “Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda koşmanın hayalini kuruyorum. Bugüne kadar isteyip de başaramadığım hiçbir şey yok. İki kez kanseri yendim ve yeniden şampiyon oldum. Olimpiyat hedefime de ulaşacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Serdar Gökcan sporda başarılı olmak için azim ve iç-dış motivasyonun gerekliliği üzerinde durdu. Gözde Sezgün ise özellikle kadın sporcuların karşılaştıkları zorluk ve cinsiyet eşitsizliği gibi konularda yol alınması gerektiğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Sohbet toplantısı katılımcılara plaket takdim edilmesiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 23.05.2019 12:21:55 tarihinde güncellenmiştir.