İktisat Fakültesi Mezuniyet Töreni

İktisat Fakültesi Mezuniyet Töreni 22 Haziran 2018 tarihinde Anadoluhisarı Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Tem

Mezun yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği tören, Fakülte öğretim üyelerinin selamlama yürüyüşü ile başladı, ardından yeni mezunlar bölümler halinde tören geçişlerini gerçekleştirdiler.

Törende öğrenci temsilcisi, Mezun Derneği Başkanı Hikmet Kabuk ve Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç.Dr. Bülent Yılmaz ve İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Esen Yıldırım konuşmalarını yaptılar. Fakülte ve bölüm birincilerine plaketleri ve hediyeleri takdim edildi. Dereceye giren fakülte takımı oyuncularına ve sponsorlara teşekkür belgeleri verildi.

2017-2018 Akademik yılı mezunları yemin töreninin ardından keplerini havaya attılar ve mezuniyet töreni keyifli bir konser ile sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.07.2018 14:54:41 tarihinde güncellenmiştir.