İletişim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda, 17 Haziran pazartesi günü gerçekleşen törenin açılış konuşmasını İletişim Fakültesi Dekan Vekili Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt Yaptı. Prof. Dr. Kurt mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik ederken ailelere de çocuklarına verdikleri destek, gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Prof. Dr. Kurt yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara İletişim Fakültesi mezunlarının iletişim sektörüne yön verdiğini, yeni mezunların da bu networkün bir parçası olmalarının en büyük kazanımları olduğunu hatırlattı. Rektör Prof. Dr. Özvar genç iletişimcilere güvenilir ve dürüst insanlar olmalarını tavsiye etti. Edindikleri mesleki bilgi ve becerilerin anlamlı olabilmesinin ön koşulunun kişisel dürüstlük ve güvenilirlik olduğunu belirtti.

2019 dönemi mezunları adına Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Hande Serçelik konuştu. Serçelik ailesine ve hocalarına verdikleri emek, gösterdikleri anlayış için teşekkür etti.

Törende, fakülte öğrencilerinin Nişantaşı Kampüsü’nde başlayıp Bahçelievler Kampüsünde sonlanan dört yıllık eğitim serüvenini özetleyen Marmara Medya Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan kısa film gösteriminin ardından küçük bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. Dinletide Şevval Ekiz, Batuğhan Çakmak ve Yusuf Çetin sevilen şarkılardan oluşan bir repertuar seslendirdi.

Mezuniyet töreni koordinatörü Doç. Dr. Ali Murat Kırık tarafından törenin sunuculuğunu üstlenen A Haber muhabir ve sunucusu Merve Tepe’ye ve TRT Radyo 1 spikeri Mehmet Çelikyay’a teşekkür plaketlerinin sunulmasının ardından Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema bölümlerinden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri bölüm hocaları tarafından verildi.

Tören, öğrencilerin topluca iletişim andını okuması ve kep atması ile sona erdi.

 

 

HIZLI ERİŞİM