İşletme Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İşletme Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı 08.11.2018 tarihinde, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla; İşletme Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen akademik kurul, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert’in sunumuyla başladı. Rektörümüz Sayın Özvar’ın, öğretim elemanlarına; akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.11.2018 11:39:42 tarihinde güncellenmiştir.