IWW2016 Üniversitemizde Yapıldı

İstanbul Aydın Üniversitesi ve Hindistan Sharda Üniversitesi desteğiyle; üniversitemiz Göztepe Yerleşkesinde 22 Eylül 2016 saat 09:00’da açılış töreni ile başlayan uluslararası konferans; genel olarak görüntü işleme ve wavelet konularının ele alındığı oturumlar şeklinde yürütüldü. Konferansta katılımcılar; birleşik dalgaların uygulamaları üzerine tecrübelerini paylaşma ve özgün çalışmalarını tartışma imkanı buldu. 

Konferansın organizasyonu ile Marmara Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası yapısının geliştirilmesi, uluslararası işbirliğinin güçlendirilmesi ve marka değerinin artırılması hedeflenmiştir. Konferans, konusunda uzman araştırmacıları bir araya getirerek Türkiye'deki bilim insanlarının farklı ülkelerdeki bilim insanları ile etkileşime geçmesini sağlanmış; yurt içindeki bilim insanlarının yurt dışından bilim insanlarıyla işbirliği yapma imkanı yaratılmış, yeni projeler için yurt dışından bilim insanlarıyla bağlantılar ve iletişim kurulmasına imkanı sağlanarak uluslararası ortak çalışma konuları geliştirilmiş ve genç bilim insanları, alanında dünyaca tanınmış bilim insanları ile buluşturulmuştur.

Konferansta paylaşılan bildirilerden seçilmiş olan bazı çalışmalar; Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi'nde yayımlanacaktır.  

 

HIZLI ERİŞİM