Kick Boks Şampiyonasındaki Üniversitemiz Öğrencilerinin Başarısı

Üniversitemizin kick boks takımı, Antalya'da 06-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında, point fight branşında 1.'lik Kupası ve full contact branşında 2.'lik Kupası aldı.

Mar

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Feyzioğlu'nun idaresindeki ve Kerem Dinçer antrenörlüğündeki öğrencilerimiz;

1. Kübra Korkmazer 60 Kg point fight Türkiye 1.'si (Altın Madalya)
  2. Elif Nur Memiş 70 Kg point fight Türkiye 1.'si (Altın Madalya)
  3. Nazmiye Tatar 52 Kg full contact Türkiye 1.'si (Altın Madalya)
  4. Elif Tuğba Bük 56 Kg full contact Türkiye 3.'sü (Bronz Madalya)
  5. Seda Gül 70 Kg full contact Türkiye 3.'sü (Bronz Madalya)
  6. Şeyma Nur Albayrak 60 Kg full contact Türkiye 3.'sü (Bronz Madalya) olmuştur. Bu sonuçla takımımız bayanlar point fight Türkiye 1.'liğini ve full contact Türkiye 2.'liğini kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve teknik heyeti kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.03.2018 19:50:05 tarihinde güncellenmiştir.