Kick Boks Takımlarımız Antalya’dan Madalyayla Döndü

Şampiyonaya Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Feyzioğlu ve Kerem Dinçer antrenörlüğünde hazırlanan Marmara Üniversitesi Sporcuları toplamda 10 madalya kazandı.

Aleyna Atmaca 60 Kg Point Fight Türkiye 1. si (Altın Madalya), Elif Nur Memiş 70 Kg Point Fight Türkiye 1. si (Altın Madalya), Cem Aydınoğlu 63 Kg Kick Light Türkiye 1. si (Altın Madalya), Cevet Kır 74 Kg Point Fight Türkiye 1. si (Altın Madalya), Gizem Nur Köknar 50 Kg Kick Light Türkiye 2. si (Gümüş Madalya), Şeyma Nur Albayrak 65 Kg K1 Türkiye 2. si (Gümüş Madalya), Kübra Korkmazer 55 Kg Point Fight Türkiye 3. sü (Bronz Madalya), Nazmiye Tatar 56 Kg K1 Türkiye 3. sü (Bronz Madalya), Seda Gül 70 Kg K1 Türkiye 3. sü (Bronz Madalya), Anılcan Tanrıverdi 89 Kg Kick Light Türkiye 3. sü (Bronz Madalya) oldu.