Malezya Mara Teknoloji Heyetinin Üniversitemize Ziyareti

Malezya'nın Mara Teknoloji Üniversitesi'nden gelen heyet, 14.09.2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

Eyl

Malezya’nın önde gelen devlet üniversitelerinden biri olan Mara Teknoloji Üniversitesi (Universiti Teknologi Mara) İslami Çalışmalar ve Sosyal Finans Merkezi Direktör Yardımcısı Mohamed Saladin Abdul Rasool ve beraberindeki heyet, üniversitemizin Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Mara Teknoloji Üniversitesi yetkililerinin Üniversitemize;  İslam felsefesi, islami finans ve  islam hukuku alanlarında 2018 yılında iki üniversite tarafından ortaklaşa konferans düzenleme teklifinde bulundukları toplantı karşılıklı fikir alışverişi ve hediyelerin takdimi ile tamamlandı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 15.09.2017 15:50:16 tarihinde güncellenmiştir.