Marmara Mezunları Fortune 50’de

Dünyanın önde gelen Ekonomi dergilerinden Fortune’un her yıl düzenlediği, iş dünyasının en etkili CFO (Chief Financial Officer), Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı 2019 listesinde Marmara Üniversitesi mezunları da yer aldı.

En etkili 50 CFO listesine giren yedi mezunumuz ve görev yaptıkları şirketler şunlar: İktisat Fakültesi mezunu Ali Öztayıncı (Gürmen Grup Şirketleri Grup CFO’su & COO’su); İngilizce İktisat Bölümü mezunu Polat Şen (Arçelik Finansman ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı); İşletme Fakültesi mezunları: Asım Gün (Acıbadem Sağlık Grubu CFO’su ve Genel Müdür Yardımcısı), Barış Kökoğlu (Borusan Holding Finansman Mali İşler ve Ortak Hizmetlerin Koordinasyonundan Sorumlu Başkan ve Grup CFO’su); İngilizce İşletme Bölümü mezunu Dr. Evren Öztürk (Yıldırım Holding CFO’su); Ekonomi Bölümü mezunu Didem Kaman (Opet Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı); Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Doç. Dr. Murat Şeker (THY Mali Genel Müdür Yardımcısı).

Öğrencilerimize bu başarılarıyla örnek olan değerli mezunlarımızı Marmara Üniversitesi ailesi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

HIZLI ERİŞİM