Marmara Radyosu’na ilgi artıyor

Marmara Radyosu hafta içi her gün öğrencilerin hazırlayıp sunduğu canlı yayınlarla, yerli ve yabancı müziklerle ve sürpriz konuklarla yayın hayatına devam ediyor. İnternet üzerinden yayın yapan radyoda öğrenciler tarafından haftada 20 program hazırlanıyor. Son dönemde öğrencilerin yoğun ilgisiyle birlikte program sayısı da giderek artıyor.

Hafta içi her gün yayına sabah haberleriyle başlayan Marmara Radyosu tüm gün boyunca çeşitli programlarla yayını sürdürüyor. Her sabah 10.00 Haberleri Marmara Televizyonu ile eş zamanlı olarak giriliyor, Marmara Radyosu’nun hazırladığı Haber Kuşağı ise saat 12.00’de dinleyenlerle buluşuyor. Sağlıktan kültür sanata, spordan eğlenceye kadar geniş bir yelpazeye uzanan programlarda öğrenciler yayınlarını keyifle yapıyor.

Haftanın Konuğu ve Gülçin’in Mikrofonu programlarında her hafta ünlü konuklarla önemli konular tartışılıyor. Bugüne kadar Şoray Uzun, İnci Ertuğrul, Zeki Sezer gibi isimleri ağırlayan Marmara Radyosu her gün konusunda uzman bir ismi konuk ediyor. Bir Efsane, Yaşamdan Ezgiler ve Club27 programlarında ise Marmaralı öğrenciler efsaneleşen sanatçılara ve şarkılarına yer veriyor. Kaan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu Kaan’la Her Telden Programı eğlenceye doyuran bir program. İrem Eres’in sunduğu Şiirlerin Notası ve Eskici programları her gün saat 14.00’de dinleyicilerle buluşuyor. Nişantaşı Tiyatro Kulübü’nün özenle hazırladığı Radyo Sahnesi programı ise mizah dolu sohbetleriyle tiyatro sahnesini radyoya taşıyarak keyif dolu dakikalar yaşatıyor.

Marmara Radyosu sorumlusu Arş. Gör. Bahar Tugen, radyonun teknik masada çalışanlarından programcılarına kadar tüm öğrencilerin özenle ve istekle çalıştığını vurguluyor. “Radyo gönül işi, yetenek işidir, mikrofon karşısında konuşmak kolay değil. Burada öğrenciler bu yeteneklerini keşfetme imkanı buluyor” diyen Tugen, radyonun kapılarının tüm öğrencilere açık olduğunu ifade etti.

Marmara radyosunu http://radyo.marmara.edu.tr/ adresinden ya da android telefon ve tabletlerde TUNEIN programı üzerinden dinleyebilirsiniz.

HIZLI ERİŞİM