Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne Malezya’dan Ziyaret

Üniversitenin Uluslararası Akademik Koordinasyon Birim Sorumlusu Dr. Azlan Bin Jaafar, her yıl alanında en başarılı üniversiteleri ziyaret ettiklerini, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni ülkede ve bulunduğu coğrafyada en iyi hizmet veren fakülte olarak seçtiklerini belirtti. Yapmış oldukları ziyaretin, akademik, tedavi ve hastaya olan yaklaşım açısından bakış açılarını değiştiren oldukça yararlı bir ziyaret olduğunu dile getirdi.

Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Korkut Ulucan ve Dr. N. Sertaç Sırma tarafından yapılan kısa sunumun ardından hem fakültemizde hem de Uygulama ve Araştırma Merkezimizde detaylı olarak incelemeler yapan heyete, birimlerimiz ve işleyiş hakkında detaylı bilgi vermek üzere fakültemiz Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda  Araştırma Görevlisi Dt. Zeynep Demirkılıç eşlik etti.

Dr. Jaafar ve beraberindeki heyet, yapılan plaket töreninin ardından iki fakültenin akademik işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla daha sık görüşme temennisinde bulunarak fakültemizden ayrıldılar.

 

HIZLI ERİŞİM