Marmara Üniversitesi’nden Kahraman Doktora Tebrik

E5 karayolu üzerinde meydana gelen bir trafik kazasında yaralanan 4,5 aylık bebeğe müdahale ederek bebeğin kurtulmasına vesile olan üniversitemiz Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Yoğun Bakım Doktoru Uzm. Dr. Emel Uyar, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından tebrik edildi.

Tem

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Yan Dal Asistanı Çocuk Hastalıkları Yoğun Bakım Doktoru Uzman Dr. Emel Uyar, 23 Temmuz 2018 tarihinde E5 karayolu Kartal istikametinde meydana gelen bir trafik kazasında yaralanan 4,5 aylık bir bebeğe müdahale ederek bebeğin kurtulmasına vesile oldu. Uzman Dr. Uyar, bebeğe ambulansta eşlik ederek hastaneye götürülerek tedavi altına alınmasını sağladı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 02.08.2018 15:23:18 tarihinde güncellenmiştir.