Marmara Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri Sona Erdi

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen, 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ardından üniversitemiz, aday öğrencilere yönelik 6-7-8 Ağustos tarihlerinde Tercih ve Tanıtım Günleri düzenledi. Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda gerçekleştirilen Tercih ve Tanıtım Günlerinde, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulların görevlendirdiği akademik personel tarafından öğrenci ve velilere bölümler ve üniversitemizle ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Tercih ve Tanıtım Günleri'nin ilk günü üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Çelen, Prof. Dr. Mustafa Kurt da katıldı. Stantları dolaşan Rektör Özvar, aday öğrenciler ve velilerle sohbet etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de etkinliğe katılarak bölümlerle ilgili bilgi aldı ve Tercih Günlerini ziyaret eden öğrencilerle görüştü.