Masa Tenisi'nde Marmara Farkıyla Türkiye'ye İki Madalya

Erkeklerde 20, kadınlarda ise 12 takımın katıldığı şampiyonada ülkemizi erkeklerde Marmara Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi temsil etti. Takım maçlarında Marmara Üniversitesi 9. sırada yer aldı.

Ferdi maçlarda ise üniversitemizden Gençay Menge, Ali Afşin Gül, Selim Güler, Turgut Polat yarıştı. Geçen yılın Üniversiteler Masa Tenisi Avrupa Şampiyonu olan Marmara Üniversitesi sporcusu Gençay Menge, ilk turda Wisniewski'yi 3-2, ikinci turda Bauenbach'ı 3-1, üçüncü turda Niedzwiedzki'yi 3-0, çeyrek finalde ise Piotr Cyrnek'i 3-2 yendikten sonra, yarı finalde Polonyalı Robert Floras'a 3-1 yenilerek bronz madalyanın sahibi oldu. Ayrıca Çift Erkeklerde Marmara Üniversitesi'nden Gençay Menge/Selim Güler çifti bronz madalya kazandı. Masa Tenisi Takımımızı ve Antrenörleri Öğr. Gör. Dr. Sabahattin Sabrioğlu'nu kutlar; başarılarının devamını dileriz.