MİTTO Öğrenci Kulüpleri Buluşması Yapıldı

MİTTO Koordinatörü Prof. Dr. Ahu Uncuoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik; üç konuşmacının bilgi ve deneyimlerini aktardıkları sunumlarla devam etti. Etkinlik konuşmacıları Social MakerLab Kurucusu Özge Özmen, YouthArt YK Üyesi Yasin Demirağ ve üniversitemiz İngilizce İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hande Sinem Ergun katılımcılarla; fikirden projeye giden yol, toplumsal fayda için teknoloji transferi ve girişimcilik konularındaki sunumlarını paylaştı ve program soru-cevap bölümüyle sürdürüldü. Etkinliğin kapanışında katılımcılar arasından çekilişle belirlenen 3 öğrencimize ödülleri dağıtıldıktan sonra networking oturumuna geçildi. Programa katılan öğrenciler; müzik ve ikram eşliğinde üniversite kulüplerimizin fuaye alanında açmış oldukları tanıtım standlarını ziyaret etti; ayrıca kulüplerimiz arasında işbirliği ve sohbet ortamı oluşturuldu.