MİTTO tarafından AB Destekli Proje Hazırlama Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü tarafından, 02-03 Ocak 2019 tarihlerinde Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi’ nde akademisyenlerimizin AB fon imkanlarından daha fazla yararlanmasını hedefleyen “AB Destekli Proje Hazırlama Etkinliği” düzenlendi.

Oca

İki tam gün olarak gerçekleştirilen etkinliğin ilk gününde uluslararası ve ulusal pek çok projede yürütücü olarak da yer alan Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Doç. Dr. Serdal Temel, AB Çerçeve programlarına genel bakış, AB fon mekanizmaları ve fonlanma oranları, ortak bulma, konsorsiyum oluşturma, proje yazma adımları, proje bütçesi oluşturma başlıklarında bilgilendirme yaparak kritik hususları ve deneyimlerini paylaştı. Değerli akademisyenlerimizin konu ile ilgili soru ve yorumları ile etkileşimli ve verimli bir etkinlik günü gerçekleştirilmiş oldu.  Etkinliğin son yarım günlük bölümünde gerçekleştirilen proje yazma uygulaması ile tüm katılımcılar bir AB projesi yazmaya yönelik olarak açılan çağrıların takibi ve seçiminden başlayarak sürecin tüm safhalarının yönetimi üzerine edindikleri bilgiyi gruplar halinde bizzat tecrübe etme şansı buldular.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.01.2019 11:16:19 tarihinde güncellenmiştir.