MİTTO'nun Proje Yazma Atölyeleri Devam Ediyor

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO), Ekim ayında başlattığı, Proje Yazma Atölyeleri’nin 2.'sini, 23 - 30 Kasım tarihlerinde iki ayrı oturumda gerçekleştirdi.

Ara

Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. N. Cenk Sesal ve Doç. Dr. Yıldız Aydın’ın sunumları ile başlayan atölye çalışmasının ilk oturumunda, Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği  ve Makine Mühendisliği Bölümleri’nden akademisyenler, proje fikirlerini olgunlaştırmaya başladılar.  Katılımcı akademisyenlerin olgunlaşan proje fikirlerini, proje şablonuna aktardıkları sunumlar ile başlayan atölyenin ikinci oturumu, eğitmen akademisyenlerin yorum ve görüşlerini aktarmaları ile son buldu. Proje Yazma Atölyelerinin, farklı fakültelerde, yeni proje fikirleri ile devam edeceği bildirildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.12.2018 11:34:50 tarihinde güncellenmiştir.