MUFE Robotics Gebze Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları’nda Ödül Aldı

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Robot Takımı Gebze Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Robot Olimpiyatları'ndan ödülle döndü.

Nis

6 - 7 - 8 Nisan 2018 tarihlerinde I. Uluslararası Gebze Teknik Üniversitesi Kelebek Robot Olimpiyatları Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen GTÜ ( Gel - Tasarla - Yarıştır ) kategorisinde yarışan Mühendislik Fakültesi Robot Takımı; Fatma Özdemir, Bilgehan Nal, Ali Anıl Reyhan, Mehmet Ali Yüksel, Ertan Sarıhan’dan oluşan takımın 24 saat içerisinde tasarladığı Tırın adlı robot, farklı üniversitelerden ve kurumlardan katılan 18 farklı takım arasında 3.'lük ödülünü kazandı. Ekibimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 11.04.2018 14:25:56 tarihinde güncellenmiştir.